Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

└lbums

Sant Jordi 2009

Imatges de les ballades de sardanes i gegants fetes amb motiu de la diada de Sant Jordi 2009 a Maˇ i Ciutadella de Menorca. en les imatges veiem als gegants de Maˇ en Tomeu i na Guida, als gegantons del casal de gent Gran d' Es CamÝ d' Es Castell de Maˇ en Pere i na GrÓcia i al nano de la Colla de Geganterss de Maˇ en Miquelet es Salero. els m˙sics sˇn els grallers de Maˇ i la Cobla Sardanista Pare Manyanet. Els Balladors els geganters, el grup sardanista Violetes del Bosc i els mateixos membres del Casal CatalÓ de Menorca.

 
Principal

Principal

imarges de la diada de Sant Jordi amb el Casal CatalÓ de Menorca que ha fet la Colla de Geganters de Maˇ.
En les imatges veiem als gegantons Pere i GrÓcia del Casal de Gent Gran d' es CamÝ d' es Castell de Maˇ i a n' en Miquelet es Salero ballant amb les gralles de Maˇ.
En les imatges veiem tambÚ a la Cobla Pare Manyanet de Reus i al grup sardanista Violetes del Bosc de Barcelona.

en pere i na gracia i en miquelet es salero ballen sardanes.jpg

124 KB

852 x 640

imatges dels gegants en Pere i na GrÓcia del Casal de Gent Gran d' es CamÝ d' es Castell de Maˇ i d' en Miquelet es Salero durant la visita feta a Ciutadella amb motiu de la diada de Sant Jordi 2009.
En les imatges veiem tambÚ a la cobla Pare Manyanet, al grup sardanista Violetes del Bosc i als propis balladors del Casal CatalÓ de Menorca

en pere i na gracia i en miquelet es salero.jpg

67 KB

640 x 479

 
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS