Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

No me l' encendrÓs!

geganters-mao | 18 Juny, 2007 20:37

Dissabte 23 de juny al parc d’ Es Freginal, espectacle “Piroteatral” amb els Diables de Maó. 

Com ja us havíem anunciat el proper dissabte els dimonis de la ciutat estrenaran l’ espectacle “No me l’ encendràs”. En dita representació hi prendran part els mateixos dimonis i els actors Jordi Perez i Veronica Melia; tots junts en una mateixa trama.

Els assajos de la funció prosperen a un ritme més que il·lusionant. Mentre a la seu de l’ entitat de foc ja s’ estan ultimant diversos preparatius, com pot ser la posta a punt del Drac “Cap de Fibló” (el que ha de llençar foc pels queixals) i que després de diferents “ferides de guerra” toca I.T.V. També s’ han contractat per l’ ocasió dos mil vats de so amb els que cobrir l’ espectacle que ha d’ il·luminar  la nit més màgica de l’ any.

El  Correfocs i la trama començaràn just a les deu de la nit, que és quan comença a fosquejar i per lo tant la festa del foc cobra vistositat. Com no podria ser d’ altre manera en dia tan senyalat finalitzarà un cop la tradicional foguera de Sant Joan estigui encesa.

 

Per més informació visita també www.gegantsmao.menorca.es

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS