Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

cr˛nica d' un dinar final d' any

geganters-mao | 29 Desembre, 2007 16:48

Ahir migdia va tenir lloc al restaurant annex del pavelló del Menorca Bàsquet la darrera reunió de geganters d’ enguany. Com ja podem intuir no va ser per traginar gegants, en tot cas per agafar forces per quan toqui, en el dinar de Nadal i final d’ any del grup de Geganters de Maó.

 

Acceptant que llegir la crònica d’ un dinar de Nadal no forma part de les lectures denominades “enriquidores”, ho farem curt. En tot cas destacar que entre geganters i diables (entitat paral·lela a la primera) hi van participar una trentena de persones. Destaquem igualment que amb el ser unes dates en que qui te família a fora pot estar fent aquestes festes amb els més allegats o que també el dinar es va fer en divendres, alguns dels membres no hi van poder estar presents.

 

Com en totes aquestes reunions no hi van faltar les anècdotes, de tots és sabut que durant els passacarrers sempre hi ha els que arriben a l’ hora en punt de començar i fins i tot el que es dorm i arriba per la meitat, en el cas del dinar no hi van faltar els que van arribar en el moment que la majoria ja anava pel postre. Com de despistats el mon està pler tampoc hi va faltar el que a l’ hora de començar telefonava des de la seu de l’ entitat havent mal entès on seria el dinar.

 

Però lo dit, la paella va estar molt bona i  la lasanya també, i el llom i el peix tampoc van quedar curts. No es van cantar nadalenques però a canvi es va repartir entre els assistents el Cd amb les 600 fotografies de la temporada 2007, per que serveixi de record a la temporada que deixem enrera i ens anem mentalitzant per la de l’ any que ja està tocant a la porta.

   

Gràcies a tots els geganters i diables per, un any més, l’ esforç realitzat. Al públic que ha participat amb nosaltres mil gràcies també per haver donat sentit, un any més, al manteniment de la tradició menorquina dels gegants i com no a la tan mediterrània festa del foc.

 

Bon any 2008.

 

Per conèixer els gegants i els diables de Maó visite: www.gegantsmao.menorca.es

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS