Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

La fotografia d' en Miquelet es Salero amb tots els fillets

geganters-mao | 31 Juliol, 2010 16:54

Com cada any, Apropant-se a Maó les Festes de la Mare de Déu de Gràcia anem avançant alguns dels seus detalls detalls. En aquest cas el de una festa d’ aniversari, la d’ en Miquelet es Salero, que si be el que un fillet faixi deu anys no surt de lo corrent, el que si es pretén que sigui espectacular és la llista de convidats “Tots els fillets de Maó i pobles dels voltants”.

El nano en Miquelet es Salero deu anys després de la seva arribada a les nostres festes ja és conegut per tothom, és una figura per alguns divertida i pels més petits molt estimada. És així que des de l’ entitat gegantera de Maó, i amb la col·laboració de l’ Ajuntament de la ciutat, se li ha preparat pel  dissabte dia quatre de setembre una poc usual festa d’ aniversari.

És així que,  buscant la manera de cel·lebrar el fet, però a la vegada també la de no recórrer a patrons de festes ja fetes en altres ocasions (des de un primer moment ja es va decidir que no hi hauria cercaviles, doncs resultava innecessari a dos dies dels que es faran el els dies principals), es va decidir que en Miquelet commemores el seu desè aniversari precisament amb els de la seva edat, és a dir tots els fillets de Maó.

D’ aquesta manera el dia quatre de setembre, que cau en dissabte, a partir de les 10,30 hores del matí, tindrà lloc la concentració de fillets al Parc Rochina de Maó, mentre vagin arribant els fillets hi haurà música, jocs i xocolata per a tothom.

Ja serà a les dotze en punt del migdia quan tindrà lloc el moment  crucial de la jornada: la fotografia d’ en Miquelet es Salero amb tots els fillets de Maó i pobles dels voltants. Es pretén que a dita fotografia hi assisteixi’n el màxim de fillets, que esperem que siguin molts de centenar, que col·locats a les escales del parc constituiran la fotografia històrica amb el seu amic en  Miquelet.

Dita fotografia,  als pocs dies serà penjada a la web www.gegantsmao.menorca.es en alta resolució per que de manera gratuïta tothom que vulgui, i molt especialment els petits protagonistes, se la puguin baixar.

També s’ anima a tots els fillets que vulguin a portar en aquell dia algun regal d’ aniversari per en Miquelet, destacant que no cal que dit regal tingui un gran cost econòmic, doncs pot ser des de un dibuix, a una flor a una bossa de caramels, destacant en tot moment i per damunt de tot la intenció.

Ja se està convocant per a diferents medis a tots els fillets de Menorca, per a conseguir per el dia quatre de setembre, a les dotze del migdia, la fotografia de fillets més espectacular feta mai amb el seu gran amic que n’ és en Miquelet es Salero.

 

Visita també: www.gegantmao.menorca.es

Els vídeos a www.youtube.com/gegantsmao .

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS