Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

S'└via Corema ja ha perdut el quart peu

geganters-mao | 03 Abril, 2011 16:44

Ahir dissabte de nou la Geganta s’Àvia Corema de Maó va sortir al carrer, en la seva carrera cap el fi de la quaresma 2011 cada cop és més aprop.

La noveta d’ aquesta setmana havia de ser que la geganta per a primera vegada en la seva hstòria visités la Plaça de Sant Roc, en el Barri de ses Tanques del Carme. El cas és que finalment pels inconvenients de haver de tallar el trànsit durant el pas de la comitiva fins a dita plaça l’ espectacle es va fer a la Plaça Miranda, que també era la primera vegada que comptava amb la presència de tan alta personalitat.

Com són molts els comentaris que ja hem fet durant aquestes setmanes i per que “d’ algo hi ha que xerrar”, fins i tot podríem comentar que aquesta pot ser seria la primera vegada Que s’Àvia Corema veia la mar!. La explicació es la sabuda de que acostuma sempre a passejar pel centre de la ciutat i fins el moment mai ho havia fet en cap lloc en vistes al nostre port.

La cerimònia va començar algo més tard que altres setmanes, donat que el trajecte fins a la plaça Miranda era més llarg i que la comitiva sol avançar a poc a poc, però finalment el moment va arribar.

  Podem

Podem afegir del nou centre neuràlgic de la festa, que un cop amb tot a punt va ser del més indicat, doncs al ser una plaça suficientment gran no va fer falta que la gent s’ estrenyés com en altres setmanes, o que les últimes files no veiessin, doncs amb facilitat es va poder fer un rotlle suficientment gran.

Novament la pallassa xinxeta va entretenir al públic durant una estona, destacant d’ aquest que a diferència de les primeres setmanes ja anava totalment primaveral, doncs el temps convidava a llevar-se roba.

Aquesta setmana va ser una filleta la que va materialitzar la elecció popular de quina sabata havia que llevar-li a s’Àvia Corema, hi ho va fer com de costum ajudada d’ un membre del grup de geganters.

Cada setmana un cop més coixa de nou la comitiva composta per la geganta, els músics, els geganters i tots els fillets ja podien tornar cap a la Plaça Constitució, per a deixar de nou a la geganta als balcons de l’ Ajuntament i des de allà contemplar el passar de les setmanes. 

Visita també: www.gegantsmao.menorca.es

Els vídeos a www.youtube.com/gegantsmao .

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS