Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

El conte per a pintar d' en Miquelet es Salero

geganters-mao | 17 Abril, 2011 12:36

Les set setmanes de quaresma, tot i la fama que en tenen de fer-se molt llargues han passat volant. Semblava que era ahir que organitzàvem l’ enterrament del carnaval i ja estem últimant els prepartius per la festa d’ acomiadament de la Geganta S’Àvia Corema. De fet ahir la geganta dels set peus va perdre el sisè, al parc d’ es Freginal, i el proper dimecres a la Plaça Conquesta de Maó serà la gran festa d’ acomiadament on perdrà l’ últim que li queda.

Serà concretament aquest dimecres, durant l’ acomiadament de la quaresma i de la seva geganta que serà presentat el conta per a pintar “en Miquelet no sap a quin dia es troba”, que te al popular Miquelet es Salero com a protagonista del quadern.

Ha estat durant els últims mesos en els que una de les tasques que s’ ha portat a terme dins el col·lectiu de geganters ha estat el de crear la història i plasmar-la en imatges per que tots els fillets que vulguin la puguin llegir i pintar.

Els dibuixos són de la jove gegantera Fabiola Hurtada, destacant  la gràcia que li ha sabut donar al petit personatge i a tots els seus acompanyants.

 

És de valorar que siguin justament els més joves del grup els que aportin noves idees i siguin precisament els que plasmin nous projectes com aquest. La edició del conta també respon a la filosofia de promocionar el mon dels gegants des de les més diverses formes.

Estem convençuts de que seran molts els petits dibuixants que poc tardaran en treure els colors per pintar, i també de que ben qualque de gran també ho voldrà passar be una estona amb el petit Miquelet.

Com hem dit aquest dimecres es podrà adquirir a la Plaça Conquesta de Maó a partir de les sis de la tarda i també per a qui no pugui assistir es podrà sol·licitar al correu electrònic: gegantsmao@menorca.es  .

Igualment us animem a que un cop el tingueu pintar ens envieu algun dels dibuixos al mateix correu electrònic que el publicarem en aquest mateix blog i també en el perfil de facebook dels Gegants de Maó.

Visita també: www.gegantsmao.menorca.es

Els vídeos a: www.youtube.com/gegantsmao .

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS