Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

Els Gegants del Vendrell a les Festes de GrÓcia 2011

geganters-mao | 15 Agost, 2011 20:19

Fa pocs dies informàvem de que els Gegants de Llucmajor visitaran la Ciutat de Maó amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2011, en el dia d' avui us presentem a l' altre parella de gegants que també compartirà festes amb nosaltres, concretament els gegants de la població catalana d'El Vendrell.

Tot i que la població coneguda per la seva vinculació amb l' immortal Pal Casals dispossa de dues parelles de gegants: la Teresa i el Salvador, creats a l' any 1930 i els "Gegants Nous" el Jaume el graller i la Montserrat la timbalera, creats a l' any 2003, serà aquesta segona parella la que en poc més de tres setmanes veurem passejar pels carrers de Maó.

Us deixem de moment per a començar a coneixer-los la fotografia de les dues parelles de gegants d'el Vendrell.

 

Visita també: www.gegantsmao.menorca.es i els vídeos a www.youtube.com/gegantsmao .

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS