Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

El programa de Festes de la Mare de DÚu de GrÓcia 2011

geganters-mao | 29 Agost, 2011 17:44

Poc a poc es van desvetllant com seràn les Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2011. Per la nostre part ja fa dies vam pubicar les fotografies dels gegants que ens visitaran de fora de l' illa; no fa tant ja hem pogut veure quin serà el cartell de la festa en la seva edició 2011 i en els últims dies ja hem pogut trobar baix les portes de cada casa el programa de Festes imprés que ha repartit l' Ajuntament.

En la edició d' enguany, en el programa s' ha escollit com a portada la façana de la ermita de la Mare de Déu de Gràcia, en la que es canten les completes en el dissabte de la festa, amb varis caixers de l' obreria fent botar els seus cavalls.

En l' interior a part del programa d' enguany hi podem trobar algunes fotografies d' anys anteriors en les que no hi falten en Tomeu i na Guida ni el popular nano en Miquelet es Salero.

És en aquest medi en el que us presentem l'imatge que il·lustra la portada del programa de fetes.

 

 

visita també: www.gegantsmao.menorca.es i els vídeos a www.youtube.com/gegantsmao

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS