Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

Els gegants a la tardor

geganters-mao | 23 Octubre, 2011 16:04

Un cop arribada la tardor al grup de geganters es barata el “Xip” i la intensa temporada de gegants en les festes patronals d’ estiu dona pas a la època de treball portes endins.

És així com s’ aprofita per a fer la posta a punt de les figures, temes administratius etc. Aquest any a més també hi haurà un canvi de membres en la junta directiva, doncs una entitat gegantera sols te sentit com a entitat democràtica en la que els càrrecs són elegits i renovats per sufragi.

Com les activitats públiques a l’ hivern també són menys, aquest medi segueix informant, però amb menys periodicitat, tot i així pot ser el moment per a repassar la temporada anterior, mirar fotografies antigues, rellegir la història dels nostres gegants etc. Els medis on podreu trobar tota aquesta informació i molt més és aquest mateix blog, en el nostre perfil de facebook, en la nostre pàgina web www.gegantsmao.menorca.es i també per a veure els vídeos es pot fer en el www.youtube.com/gegantsmao .

 

És des de aquestes línies que us desitgem que passeu una tardor i un hivern que encara que sense els gegants al carrer, sigui gegant!!!
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS