Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

Les Plaques de cava d'en Miquelet es Salero

geganters-mao | 28 Abril, 2012 17:15

Des de fa alguns anys, no molts degut a la seva curta vida, el nano en Miquelet es Salero s’ha anat convertint en una de les estrelles dels passacarrers, en un dels elements més esperats de les desfilades. No és presuntuós el dir que ja molta gent quan imagina els gegants de Maó en Tomeu i na Guida ja els pensa amb en Miquelet devant, contrastant en altura i pot ser amb la avantatge de la proximitat amb els més menuts de les cases.

És així que aquest any en una trobada de col·leccionistes de plaques de cava que s’està fent en aquests mateixos moments a Menorca en Miquelet hi estarà present. En dita trobada a part d’intercanviar-se dits elements, cada un dels participants presentarà una sèrie limitada de plaques de la que s’ oferirà una a cada participant com a record de la trobada. És així que cada un busca un motiu amb el que il·lustrar la placa que o be faixi referència a la terra de la que prové cada col·leccionista o be sigui representativa de la terra on es venen a trobar. No hi solen faltar ni els talaiots, els cavalls de sa colcada... i com un símbol, modern però avui ja símbol, de les nostres festes, un col·leccionistes arribat des de Vilanova i la Geltrú en aquests moments estan sorprenent a la resta de participants amb les plaques de cava d’en Miquelet es Salero.

Dita trobada no és la primera vegada que es fa a la nostre illa i en la edició de l’any anterior ja hi van ser presents les plaques d’en Tomeu i na Guida.

les plaques de cava del nano en Miquelet es Salero de Maó, Menorca

La col·lecció de plaques de cava es va popularitzar fa ja alguns anys i lluny de ser una moda que passa al dia d’avui la seva afició segueix en augment. Per dit motiu no són poques les sol·licituds que ja hem rebut per a nosaltres poder facilitar les plaques d’ en Miquelet a col·leccionistes. És aquí on tenim que informar que al ser una edició que no és feta per la nostre entitat únicament disposem dels exemplars que els editors de la sèrie molt gentilment ens han fet arribar.

Vagi com a mostra del bon que fer dels amics que han editat la sèrie la fotografia de les plaques, en tres colors, d’ en Miquelet.

 

Visita també: www.gegantsmao.menorca.es i els vídeos a: www.youtube.com/gegantsmao

 
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS