Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

La hemeroteca dels Gegants

geganters-mao | 29 Gener, 2012 19:24

Com sempre hem comentat, les tasques dins el grup de geganters són moltes més que les de portar els gegants durant les festes d’ estiu (i durant l’hivern S’Àvia Corema).  Una de les tantes és la de portar ordenat, actualitzat i sempre a punt per a poder-se consultar l’ arxiu de l’entitat.

Dit arxiu retrocedeix fins a la primera referència trobada sobre la presència de gegants a la nostre ciutat, recollint fins al dia d’ avui tot el material fotogràfic trobat, programes d’ actuacions, el diari on es narren tots els fets que succeeixen als gegants i als seus portadors i també la hemeroteca. De aquesta última, la que recopila totes les aparicions fetes pels gegants en la premsa local i de fora de l’illa, és d’ on hem començat a extreure aleatòriament alguns retalls i començat a penjar en una de les carpetes del facebook dels Gegants de Maó, per que tot-hom que vulgui també pugui fer amb nosatres el viatge al passat dels nostres gegants a traves del que ha anat diguent d’ ells la premsa.

El Facebook és un dels medis que des de fa alguns anys està utilitzant l’Agrupació Gegantera de la Ciutat de Maó per a eina de comunicació amb el públic, juntament amb canal www.youtube.com/gegantsmao  la web www.gegantsmao.menorca.es i aquest mateix blog.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS