Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

Novetats a la web dels gegants

geganters-mao | 01 Marš, 2012 16:06

Ja fa anys l’entitat gegantera de la Ciutat de Maó va apostar per la xarxa com a medi per a poder mostrar el dia a dia dels nostres gegants, la seva història, fotografies antigues etc. El present medi n’ és un exemple, agraint molt sincerament les moltes persones que el segueixen ja des de fa anys de manera periòdica.

És concretament la web http://www.gegantsmao.menorca.es/index.html la que avui és notícia, doncs acaba de ser actualitzada en el seu apartat “Activitats Gegants”, en el que es mostra en matèria de gegants el més destacat de cada any. És en dit apartat on ja hi apareix el que va ser el passat 2011 per que així ho pugui conèixer qui no el va poder viure amb nosaltres i també com a record pels mols que ens van acompanyar en la temporada passada.

Cal recalcar també dos medis més, un és www.youtube.com/gegantsmao i l’ altre el perfil de facebook d’ en Tomeu i na Guida, que el podreu trobar en dita comunitat com a “Gegants de Maó Menorca”. D’ aquest últim medi destacarem el gran èxit recollit que fa que posant un exemple en la nostre última publicació en menys de 48 hores fossin més de vuitanta les persones que ja li havien posat el seu me gusta.

Tots aquests medis són actualitzats periòdicament per poder viure els gegants també a la xarxa però... aquest dissabte al matí, a les dotze en punt del migdia tot-hom al la Plaça Constitució que s’Àvia Corema tornarà a perdre un peu, i en arribar a casa en aquest mateix medi us ho relatarem.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS