Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

La casa de les IlĚlusions Gegants

geganters-mao | 31 Juliol, 2014 21:31

Fa pocs dies en Pere, el gegant del Casal de gent gran "Sa Casa d'es Poble de Maó" durant les Festes de Sant Antoni Abad de Fornells, va patir un petit accident. Això ja va ser un cop amb les figures cap a estoixar. El cas és que es va trencar un braç.

La ferida tot i no ser poca cosa tendría fácil solución i demà mateix la figura tornarà a estar muntada de nou. Això és posible gràcies a la secció de que disposa la Colla de Geganters de Maó de restauració i també creació de figures gegantines. El taller on es treballa per tenir sempre a punt els gegants de Maó però també altres gegants menorquins és el que ens agrada denominar "La Casa de les Il·lusions Gegants".

Fa uns mesos en vàrem crear aquest blog per a donar a conèixer aquesta tasca que molts de cops havia passat desaparcebuda. Benvinguts a la nostre casa, benvinguts a les il·lusions gegants:

http://creantilusionsgegants.blogspot.com.es/

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS