Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

Festes de Sant MartÝ

geganters-mao | 19 Juliol, 2006 20:38

El Passat cap de setmana els Gegants de Maó van iniciar la temporada d' estiu en el marc de les festes de Sant Martí.

El Dissabte en Martí i na María, els gegants d' Es Mercadal,  sortiren a fer el tradicional passacarrers del dissabte de sa festa. açò va succeir un cop el fabioler va haver interpretat des de el balcó de les Cases Consistorials el primer toc de fabiol que anunciava l' inici del replec de sa colcada.

Els Gegants d' Es Mercadal durant tot el passacarrers van estar ben acompanyats per els gegantons del Casal de Gent Gran de Maó i per el nano "En Miquelet es Salero" també arribat des de la ciutat de llevant. La part musical un cop més aniria a càrrec de la Agrupació Musical Inquera i pel grup de Grallers de Maó.

   18042-volta que volta i voltaras -53.JPG, 60 KB  

El diumenge a la tarde els que van participar en la festa van ser en Martí i na María d' Es Mercadal, en Tomeu i na Guida de Maó, en Pere i na Gràcia i "En Miquelet". La participació dels gegants en el dia principal seria un petit passacarrers des de la Plaça Constitució fin a la Plaça Pare Camps, la Plantada de totes les figures i uns pocs balls que donarien per tancada la participació de les figures en les Festes de Sant Martí 2006.

Cal destacar que enguany va ser portada del programa de festes de Sant Martí la fotografia del ram de flors de la Geganta del poble, fet que evidencia el cada cop més important protagonisme que van asolint els gegants dins les nostres festes patronals.

la propera serà el pròxim dia 22 de juliol en que en Martí i na María sortiran a ballar per la vila marinera de Fornells.

www.gegantsmao.menorca.es

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS