Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

Fornells, passacarrers vora el mar

geganters-mao | 22 Juliol, 2006 20:02

Aquesta tarda la principal jornada gegantera ha tingut lloc a la vila marinera de Fornells. ha estat el grup que s' encarrega dels gegants d' Es Mercadal i Fornells (que no és altre que el grup d' amics d' en Tomeu i na Guida) el que ha fet ballar a En Martí i na María, En Pere i na Gràcia de Maó i també al nano En Miquelet es Salero.

un passacarrers que no ha arribat a la hora i mija de durada ha voltat pels principals carrers del poble per acabar fent els balls finals a la mateixa plaça on hores més tard hi botaràn els cavalls. La música ha anat a càrrec del grup de  grallers que amb un repertori que combina els temes més tradicionals amb els més moderns no han deixat que els gegants aturesin de ballar ni un sol moment.

no fa falta dir que la presència dels gegants i i les precioses postals que inspira la vila han fet que les figures hagin acabat la seva passejada ben prou retractats per qui volia emportar-se un tros de la festa menorquina al seu país.

per tots els amics d' en Martí i na María si no hi ha rés de nou la propera ja serà per Sant Nicolau.

www.gegantsmao.menorca.es

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS