Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

Gloriˇs Sant Llorenš

geganters-mao | 14 Agost, 2006 14:02

com no podia ser de cap altre manera la desfilada de carrosses de les Festes de Sant Llorenç d' Alaior va esdevenir tota una exhibició de creativitat, color i festa. la temàtica de les carrosses d' aquest any va ser el "Circ d' Alaior".

Com cada any van ser els gegants els que  encapçalaren la desfilada, i com que el dia de Sant Llorenç si hi ha uns gegants que han de lluïr aquest són en Llorenç i na Eulàlia la gran parella ho va fer com mai, amb els seus elegants vestits, els seus balls i el seu grapat d' amics els Geganters d' Alaior.

Unes altres figures que també van destacar van ser els arribats des de l' illa veïna: els gegants de Mancor de la Vall. destacaren pels seus balls i pel bon que fer del mestre constructors de gegants que va saber  donar a les figures una expressivitat fora de lo normal.

Acompanyaren als gegants d' Alaior i als seus convidats de Mallorca en Tomeu i na Guida, en Pere i na Gràcia i en Miquelet es Salero. altres gegants de Menorca també es sumaren a la rua i, acopanyats de xeremies, gralles i timbals configuraren una de les concentracions de gegants més  polides que solen donar les festes patronals d' estiu.

la desfilada va esperar a que fos fosc per arrancar, fet que faria que els balls finals a la Plaça constitució arribessin ja a la mitja nit.

els gegants estojats, ens llevem la faixa, el mocador, una sopar ràpid a alguna caseta de fira i un espectacular castell de focs d' artifici es va encarregar d' esclatar la nit de Sant Llorenç.

i la propera... aquest dissabte tots cap a Sant Climent.

www.gegantsmao.menorca.es

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS