Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

Festes de Sant Climent

geganters-mao | 19 Agost, 2006 19:09

Fa poques hores en Tomeu i na guida, en Pere i na Gràcia i en Miquelet es Salero han fet la seva visita anual a Sant Climent. No oblidem que totes aquestes figures són per igual els gegants de Maó i també els de tots els veïns de Sant Climent, per dit motiu no hi podien faltar al poble en el dia principal.

un passacarrers de poc menys d' una hora ha encetat la festa gran. l' ensordidor marxar dels Tambors de Dalt Sant Joan, els grallers i la Banda de Música d' Es Migjorn Gran han fet que els balls no aturessin ni un instant. cada un amb les seves especialitats: els tambors amb les marxes i adaptacions de temes festius, els grallers amb els pasdobles i ben qualcuna cançò moderna (algú ha sentit mai l' I Will Survive de Gloria Gaynor tocat amb gralles o el tema principal de la película Titànic sonat a ritme de pasdoble?) i cóm no el Paquito el Chocolatero, Amparito Roca o el Castellitx sonat per una banda tan gran com el nom del poble que l' acull  "Es Migjorn Gran". I entre tanta música: me concedeixes aquest ball Guideta?

Una jornada gegantera amb tot l' encant de actuar en una població on sempre se ens ha acollit de lo millor i on sempre és un gust fer ballar els gegants.

i la propera d' en Tomeu i na Guida... veniu? "ANEM A MANRESA". el proper cap de setmana els gegants de Maó i els seus amics els geganters estaràn ballant en la població catalana. tot i així per qui vulgui veure gegants a la veina població de Sant Lluís sembla ser que dins la seva festa patronal hi haurà una trobada de lo més animada.

seguirem informant per que com deia la cançò que un dia va grabar Lluís Sintes: Les festes de Gràcia prest vendràn...

www.gegantsmao.menorca.es

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS