Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

en Tomeu i na Guida en el programa de festes.

geganters-mao | 25 Agost, 2006 18:06

Les festes de la Mare de Déu de Gràcia 2006 ja són aquí. ja hem pogut consultar el programa de festes en la edició digital, publicada en el portar de l' Ajuntament de Maó i segur que molt prest ja el podrem trobar devall la porta de les nostres casses.

de moment la sorpresa, que no te per que ser-ho tenint en compte la representació que tenen durant les festes en Tomeu i na Guida, de trobar la carícatura dels nostres gegants insertada dins el programa.

un cop més el popular i genial dibuixant Joan J. Zacarias "Zaca" ha demostrat la seva habilitat a l' hora de traslladar al paper els personatges més populars de la ciutat. És així com en un programa de festes emmaquetat com si fos un diari antic hi trobem la caricatura d' uns Tomeu i Guida ballant en totes, just sembla un tango i també al seu acompanyant en "Miquelet es Salero" fent sonar el seu instrument.

en breu us adelantarem tots els detalls de les Festes de Gràcia 2006 en la seva vertent més gegant.

 

www.gegantsmao.menorca.es

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS