Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

Mentres tant a Sant LluÝs...

geganters-mao | 27 Agost, 2006 15:20

Ningú s' extranyi si expliquem que els gegants de Maó i els geganters ha fet el cap de setmana a Manresa però també s' ha pogut veure a alguns geganters maonessos durant els actes de les festes de Sant Lluís.

El motiu no és altre que, moltes vegades per motius de treball, no sempre que s' organitza una delegació hi poden participar tots els membres del grup. És per aixó que alguns geganters que no han fet el viatge hem estat a Sant Lluís donant un cop de ma als geganters del poble. és així com els gegants de Sant Lluís: en Lluís i na Maria i també na Tecla, han estat portats pels geganters santlluïssers i també pels reforços arribats des de Maó.

la jornada gegantera a Sant Lluís, durant tots els dies,  ha comptat amb la participació dels gegants del poble, parelles arribades d' altres punts de l' illa i fins i tot gegants, xeremies i tamborers arribats de terres mallorquines.

 

www.gegantsmao.menorca.es

 

 

 

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS