Administrar

Des de l'any 1934 en Tomeu i na Guida sˇn els Gegants de Maˇ. Coneix el seu dia a dia, el d'en Pere i na GrÓcia, s'└via Corema, en Miquelet es Salero i altres Gegants de Menorca.

Arribada dels gegants a l' Ajuntament

geganters-mao | 29 Agost, 2006 21:44

Benvolguts companys, us comuniquem que el proper divendres dia 1 de setembre, els gegants de Maó arribaran a l’ ajuntament per quedar exposats als balcons de cara a les imminents Festes de la Mare de Déu de Gràcia.

En Tomeu i na Guida, en Pere i na Gràcia i en Miquelet es Salero sortiran a les 20 hores de la que és la seva casa durant bona part de l’ any, l’ antic Quarter de Santiago, i ballant ballant passaran per alguns dels carrers més cèntrics de la ciutat fins arribar al Pla de la Parròquia.  La arribada a la plaça està prevista a les 20,30 hores.

Un cop els gegants ja guaitin dels bacons de l’ ajuntament, al la mateixa Plaça Constitució, tendra lloc l’ acte de presentació de la pàgina web de la que en són protagonistes.

El nou portal electrònic està dedicat als gegants de la ciutat, on hi podrem trobar la història de cada una de les figures, les seves activitats il·lustrades amb prop de 200 fotografies o el diari dels gegants on seguir cada una de les actuacions d’ en Tomeu i na Guida. La adreça on poder trobar tot açò és tan fàcil de recordar com: www.gegantsmao.menorca.es

Per començar-se a ambientar-se de festa a la pròpia casa, a cada un dels fillets i filletes que vinguin a veure l’ arribada dels gegants i la presentació de la web, se l’ obsequiarà amb un petit quadern on hi trobaran les siluetes dels gegants per que les puguin pintar.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS